Xbox One

Xbox One är den konsol som bär facklan vidare efter Xbox 360 och som är tänkt att ge Microsoft fortsatt spets på spelmarknaden.

237 inlägg

Mina problem med PS4

Hårdvaran håller helt enkelt inte måttet, och då pratar jag mest om det utvändiga. Det synliga, känn- och hörbara.

En vecka med Xbox One X

Jag har ägnat den senaste veckan tillsammans med mitt nya Xbox One X för att ta reda på hur stor skillnad hästkrafterna gör när man sitter framför tv:n med kontrollen i handen.

Du finner inget fyndigt här

Här skulle det funnits en fyndig krönika med någon form av poäng. Det gör det inte.

Recensionssvepet, vecka 38

Spelåret 2017 tuffar på i full fart, och den här veckan fick vi på Spelbloggen tid till att bocka av två av höstens största titlar.

Jag har förbokat ett Xbox One X

Det betyder att Xbox One X är en konsol för spelare som är villiga att spendera pengar på bra grafik i spel, men inte har intresse nog (eller saknar möjlighet) att köpa en speldator. Det känns som en ganska smal målgrupp.

Inför den andra hälften av spelåret 2017

Sommarens låga tempo är tillfälligt. I augusti går vi in i en sensommar och höst lika späckad av spännande spel- och hårdvarusläpp som våren har varit.

Konsolräddande spel

The Last Guardian har på egen hand fått mig att köpa en PS4:a, och samtidigt sett till att jag aldrig kan göra mig av med den. En systemräddare, helt enkelt.

Spelbloggen sammanfattar E3 2017

Spelbloggarna tittar tillbaka på årets E3 i Los Angeles och delar ut ris, ros och årets frågetecken till allt från Ubisofts presskonferens till Metroid Prime 4 och Super Mario Odyssey.

Microsofts 499 dollar-satsning i konsolkriget

Det jag ville ha på presskonferensen var spel. Många spel. Stora spel. Snygga spel. Spel som får mig att vilja köpa ett Xbox One X.

Första intrycken av Xbox Game Pass

Jag ska börja den här artikeln med ett erkännande: Fram tills för ungefär en vecka sedan hade jag aldrig spelat Brothers.