Recensioner

The Freshman: Book 2

Publicerad:

Skrivet av Robert Jonsson

Verifierat av: Max L

Efter ett alldeles för långt jullov återvänder du till Hartfield University för att fortsätta dina studier, umgås med dina vänner och arbeta för professor Vazquez. Det är dock inte något av detta som gör ett oerhört starkt intryck på mig. I The Freshman: Book 1 valde jag Kaitlyn som mitt kärleksintresse och blev ihop med henne. Hon befinner sig dock i garderoben och har inte lätt att komma ut till sina föräldrar. Den vånda Kaitlyn har känns oerhört äkta och när det börjar orsakar relationsproblem så är det hjärtskärande. Faktum är att det får mig att gråta och tvivla på att vårt förhållanden ska överleva. Känslorna är oerhört äkta och väcker något i mig som få andra spel, möjligen bortsett från Life is Strange och The Walking Dead, har väckt. Äkta och fantastiskt vill jag summera bok två och är utan tvekan något som jag rekommenderar.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0