Annonser

Vad har Magic Leap på gång?

Publicerad:

Skrivet av Spelbloggen

Verifierat av: Max L

Den här sajten handlar ju främst om spel på konsoler och datorer men vilket är ett perfekt sätt att underhålla sig under hösten. Nu senaste tiden har ju även VR alltså virtual reality blivit väldigt populärt och headseten från Oculus Rift och HTC Vive blir mer och mer vanligt.

Det är dock fortfarande ett par år bort till VR är så pass billigt att den stora massan kan ha det hemma och det är först då när det blir mainstream som det kommer få sitt riktiga genomslag.

AR alltså augmented reality är en annan teknik som det pratas om och många väntar spänt på vad det mystiska företaget Magic Leap kommer att presentera. Företget har tagit in extremt mycket pengar i bolaget via tunga investerare som Apple, Google, Alibaba osv men ingen vet ännu exakt vad det är dom jobbar med förutom att det har med AR att göra.

Så det är många där ute som går och väntar på att få veta vad dom länge jobbat med bakom stängda dörrar. Däremot förväntas produkten från Magic Leap vara ganska dyr så det är inte många som kommer att ha råd att köpa det från lansering utan man får nog vänta till priset sänks en del.

Om man ändå vill försöka ha råd att köpa Magic Leaps headset när det kommer så kan man ju försöka vinna ihop pengarna på betting på fotboll eller hockey istället och då kan vi berätta om en sajt som levererar bäst speltips på fotboll och hockey men även andra sporter som tennis och basket så klart.

Genom att följa speltipsen på Spelsnack.se så ökar ni era chanser att vinna eftersom det är spelexperter som sitter och skriver speltipsen på sajten istället för att ni själva ska gissa.

Det kommer ut många officiella speltips på sajten varje dag och sen hittar ni även Sveriges bäst bettingchatt på Spelsnack.se där medlemmarna dygnet runt tipsar om sina speltips och det är riktigt högkvalité på speltipsen i chatten!

Glöm inte att följa skatteverkets regler när ni ska skatta för vinsten så ni inte åker på en restskatt sen när det är dags att skatta. Det är många som inte vet att man måste skatta på alla vinster man gör när man bettar online men det är precis samma skatt på det som på all annan vinst så det får man inte missa då kan man få en obehaglig överraskning sen.

På spelsnack.se kan ni även hitta andra saker som var ni kan se streamad sport så ni inte missar några matcher. Det finns många sajter som kan streama fotboll och ni hittar de alla på Spelsnack.se.

Det är ju många som väljer att spela på Svenskaspel men för att få bästa odds så rekommenderar vi er att istället registrera er på att av alla de spelbolag som ni hittar på Spelsnack de erbjuder oftast mycket bättre odds.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0