Alpha Colony missade målet med $28

Publicerad:

Skrivet av:Rickard Olsson

Verifierat av

Max L

colony1
Kickstarter-fenomenet är inte alltid av godo. Det finns flertalet rosade berättelser om pengagränser som sprängs med råge, men precis som med online-poker, betting och andra liknande grejer finns det även en baksida. Det fick Dream Quest Games erfara när de drog igång sin egen sparkstartare för deras projekt Alpha Colony.

A family-friendly exploration, building and trading sim game for PC, Mac, iPad, iPhone and Android.

Som de själva beskriver det på Kickstarter-sidan. Tyvärr nådde man inte målet på $50 000, något som innebär att det inte blir någonting över huvud taget då man tydligen måste komma upp i den utsatta summan för att pengarna ska föras över. Visst är det många som inte når sina mål, men när summan är $50 000 och folk är beredda att bidra med $49 972, då är det extra surt.

Fisiga $28 stod således i vägen för Dream Quest Games och Alpha Colony. Så tills vidare blir det helt enkelt ingenting med saken, men de tackar ändå för stödet och förklarar varför.

Thank you all for your support, but I am afraid that we came up $28 short on our Alpha Colony Kickstarter. I know many of you offered to increase your pledges or suggest that we simply redo the Kickstarter again, but Kickstarter is very strict about their terms and (for now) our project will not be funded. Obviously, we are very disappointed.

Via Joystiq.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0