Om oss

Spelbloggen är en blogg om spel av alla de sorter. Det började som ett 24-timmarsprojekt, och har itererats efter det. Vi tog en paus i juni 2014, och kom tillbaka igen i april 2015, för att ta ytterligare en paus i april 2018.

Nu är vi tillbaka igen, bloggigare än någonsin!

Åsiktsförklaring

Följande åsiktsförklaring publicerade vi i april 2015. Den gäller fortfarande.

På nya Spelbloggen blir det ingen nyhetspump eller trailerfest. Istället bjuder vi på olika vinklar av spelvärlden, genom att bjuda in fler bloggare, med olika bakgrund, kön, åsikter och insikter. Tanken är att vi tillsammans ska kunna ge en bredare bild av spelvärlden.

Med det sagt så blir det knappast en socialpolitisk spelpamflett av Spelbloggen! Vi gillar spel, så vi tänker skriva om spel. Mest blir det tv- och datorspel, men räkna med att det slinker in en hel del mobila och analoga dylika med. Spel som spel, kul som kul, tänker vi.

Glasklart tycker vi.

Informationsdump

  • Spelbloggarnas ord är inte till salu. Däremot publicerar vi ibland sponsrat innehåll, då alltid tydligt utmärkt så att ingen blir lurad. Sådant tycker vi nämligen inte om. Läs mer om annonsering här.
  • En del produktlänkar kan gå via samarbetspartners vilket ger oss provision om det leder till ett köp. Dessa påverkar aldrig vårt val att länka till produkten ifråga.
  • Vill du gästspela på Spelbloggen, med en post eller video? Det kanske går bra – hör av dig till oss så pratar vi om saken.
  • Detsamma gäller om du vill skicka spel eller hårdvara som du tycker att vi borde testa. Kontakta oss nedan.
  • Vi använder WordPress, som kan tänkas lagra kakor för statistik. Google Analytics gör det garanterat. Vi vill inte att du ska vara spårad, så vi försöker hålla sådant borta från Spelbloggen. Temat är för övrigt en variant av Anders Noréns fina Iwata – passande, inte sant?
  • Vi kommer aldrig be dig om några lösenord, så skicka inga sådana till oss!

Se även:

Integritetspolicy Cookies

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se