Dark Brotherhood nästa för Elder Scrolls Online

Thord D. Hedengren
Artiklar

Nästa expansion till onlinerollspelet Elder Scrolls Online blir som bekant ingen mindre än Dark Brotherhood. Det betyder att vi kan förvänta oss att göra Sithis mörka värv, vilket förstås betyder att det blir lönnmord och intriger. Likt den förra expansionen, Thieves Guild, så är Dark Brotherhood gratis för ESO Plus-medlemmar, men kan även köpas för 2000 crowns. Det är faktiskt ett synnerligen rimligt pris för expansionerna. Orsinium, den förra som släpptes, bjöd på en hel del (autolevlat) spelande, och även om jag inte riktigt hunnit ta tag i Thieves Guild ännu så känns det lovande.

Likt Thieves Guild bjuder Dark Brotherhood på en ny skill line, med passiva skills som du låser upp allt eftersom du utför uppdrag, lönnmördar, och allt vad det nu är. Expansionen tar oss dessutom till Gold Coast, där vi finner såväl Anvil som Kvatch – två städer kända från Elder Scrolls IV: Oblivion. Dessa, likt platserna i Orsinium som jag kände igen från Skyrim, ser jag fram emot att återbesöka, om än i ett annat århundrade.

Dark Brotherhood släpps till Windows och Mac den 31 maj, men kan testas på Public Test Server redan nu. PlayStation 4- och Xbox One-versionerna av Elder Scrolls Online får börja lönnmörda den 14 juni. Vill du läsa mer om vad som väntar i Dark Brotherhood så har den officiella sajten förstås en sammanställning.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0