Den obligatoriska E3-cringen

Rickard Olsson
Artiklar

E3 är över för i år, och rent spelmässigt är det inte många minnen jag tar med mig till hösten. Däremot, med riktigt stort D, så uppskattade jag – precis lika mycket som tidigare år – alla pinsamheter, misstag och den rena uselheten som präglade flertalet stunder under denna mässa. Men istället för att berätta om tilltagen…

What’s up, guys? Thank you for having me, EA…

Så kan vi ju ta oss en titt på några av de roligaste, dråpligaste och mest krystade tillfällena som årets upplaga av nörderiorgien E3 bjöd på. Det mesta kan ses i de flesta sammanfattningarna, men även om mycket är samma, så kan jag rekommendera flertalet videor i ämnet.

CrowbCat håller i vanlig ordning fanan högt, och fortsätter sin tradition med att inte göra mig besviken. E3 2017 supercut är helt enkelt ett måste om du, precis som jag, vill frossa i alla kategorier jag nämnt ovan.

Vår egen PewDiePie vill så klart inte vara sämre han, och presenterar här sin egen tolkning av E3:s tokigheter med E3 Awkward and cringy moments 2017. Kul om inte annat för ”Pewds” egen spinn på det hela.

Jag vet inte riktigt vad det är som tvingar fram dessa galenskaper, år efter år. Det är som att de aldrig lär sig av sina misstag, utan fortsätter envist med att krysta till det mer än Sveriges alla samlade förlossningssalar. E3 har blivit en magnet, fälla, vattenhål eller kalla-det-vad-du-vill för allting fingertoppskänsla inte står för. Och ingen kan vara gladare än jag för det.

Så vad passar då bättre att avrunda med, än att återuppleva det historiska spektakel Konami bjöd på 2010? Troligtvis ingenting.

This is one for the books, som man brukar säga på andra sidan Atlanten.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0