Hearthstone äntligen till mobil

Thord D. Hedengren
Artiklar

Blizzards Warcraft-kortspel Hearthstone finns nu till iPhone och Android-telefoner. Det gör mig glad, även om jag tvivlar att iPhone-versionen kommer ta över mitt iPad-spelande. Och ja, jag vet att Hearthstone finns till såväl Windows som Mac, men jag måste erkänna att jag föredrar spelet på en tryckskärm. Hearthstone passar utmärkt i fåtöljen, med paddan i knät. Kanske är det här ursäkten jag behöver för att ta upp Hearthstone-spelandet igen. Jag har inte dykt in i vare sig expansionen Goblins vs. Gnomes, eller i äventyrsditon Blackrock Mountain. Ack den som hade obegränsat med speltid…

Låt mig få återkomma angående hur väl Hearthstone fungerar i det mindre formatet, för jag har bara testat en snabb första omgång. Spontant kan jag säga att det är som förväntat, och bonusen med en gratisbooster bara för att du spelar på en mobil är snygg, men visst är det lite mer omständligt på den lilla skärmen. Mer om det senare.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0