King’s Quest, kapitel 4: Snow Place Like Home

I näst sista kapitlet av King’s Quest knyts nutid och dåtid ihop för kung Graham och hans familj. Någonting sorgligt och mörkt är på gång i bakgrunden och barnbarnen Gwendolyn och Gartholomew kliver fram. Detta stoppar inte kung Graham från att berätta en historia trots att det egentligen inte längre handlar om honom. Jag önskade mig fler pussel efter att ha spelat tidigare kapitel, eftersom pusslena har känts intressantast för mig. Nu ångrar jag mig. Känslan av en öppen upptäcktsfärd är helt bortblåst. Pusslen är knäckigare, på gränsen till frustrerande. Jag saknar de käcka replikerna och utforskandet denna omgång. Att jag aldrig kan bli nöjd?

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se