May the fourth be with you

Rickard Olsson
Artiklar

Rubriken ovan känner säkerligen många av er igen. Idag, den 4 maj, är det den lagom officiella Star Wars-dagen, och det brukar firas med reor på diverse Star Wars-spel, på diverse platser.

Steam vill så klart vara med i leken, och rear idag ut det mesta i det rådande Star Wars-biblioteket. Du kan exempelvis köpa Star Wars Collection – 2015 för knappt €22 istället för normala €93. Undertecknad överväger starkt att knipa The Force Unleashed 2 som jag nu väntat i fem år på att få spela, betygen till trots. Och för allt i världen, har du ännu inte – av någon extremt outgrundlig anledning – spelat Dark Forces (€1.79) så finns det inget bättre tillfälle.

Mobilspelare kan roffa hem en mängd olika Star Wars-titlar från respektive appbutik. Android- och iPhone-ägare bör inte vara sena med att ladda ner Star Wars: Knights of the Old Republic som nu går för cirka en halv pizza per format. På Google Play och App Store.

Konsolspelare hittar dessutom en hel uppsjö med billigare Star Wars-spel under de kommande dagarna. PlayStation-ägare kan spana in en lista över titlar på rea här, medan Xbox-folket hittar sina ”deals” hos Major Nelson.

Har du fyndat något idag? Eller sitter du kanske på några andra förslag och/eller rekommendationer denna 4 maj?

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0