Mortal Kombat 11 visar upp sig

Publicerad:

Skrivet av:Thord D. Hedengren

Verifierat av

Max L

Okej, det här är ju lite kladdigt, föga förvånande. Mortal Kombat 11 bjuder på så mycket blod, plågsamma benknäckningar, och otroligt over the top-tokiga avslutningar att jag inte riktigt vet var jag ska börja.

Så vi börjar väl med en trailer? För spelet? Som inte bara är en snyggt animerad teaser, utan faktiskt visar hur spelet ser ut? Ja, det gör vi.

Den första av åtskilliga trailers som släppts. Så låt oss fortsätta i samma anda.

Storyn har faktiskt alltid varit en ganska stor del av Mortal Kombat-serien. Mytoset är enormt, och de senare åren har man jobbat hårt med ett engagerande storyläge. Har du missat det, men spelat exempelvis Injustice-spelen (även de gjorda av NetherRealm), så vet du vad du har att vänta. MK-storyn är dock betydligt mer engagerande om du frågar mig. Mörk, brutal, och väldesignad. Gissningsvis gäller detsamma i Mortal Kombat 11, som ger oss en hårdare Raiden.

En ny slagskämpe introduceras också, vid namn Geras. Mycket sand, lite teleporterande, och en potentiellt rolig spelstil.

Ronda Rousey, känd från diverse slagsmålssporter samt WWE, gör för övrigt Sonya Blades röst, något som man naturligtvis är mäkta stolt över. Så stolt att man gör en – just det – trailer!

Okej, okej – du vill bara se avslutningarna. Det finns en trailer för det med. Lite spoilervarning tycker jag väl personligen, men okej. Titta och ”njut”!

Mortal Kombat 11 släpps den 23 april, till så gott som alla tänkbara moderna format, inklusive Switch. Själv väljer jag nog PC-versionen den här gången, med en arkadsticka så klart – det är ett måste.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0