Artiklar

Nintendo Direct: Trailers på Hyrule Warriors, Mario Kart 8 och Yoshi’s New Island med mera

Publicerad:

Skrivet av Thord D. Hedengren

Verifierat av: Max L

Super Smash Bros.Nintendo har kört en Nintendo Direct i dag, och förutom NES Remix, som inte bara visades utan även släpptes på eShop till Wii U, så visades och släpptes ett gäng trailers. Men först: Rosalina och Luma gör övriga slagskämpar, såsom Link och Mega Man, sällskap i Super Smash Bros., vilket är på gång till såväl Wii U som Nintendo 3DS.

Låt oss börja med trailern på Zelda-spinoffen Hyrule Warriors (arbetsnamn) vilket är en crossover med Tecmo Koeis Warriors-serie. Låt oss börja där.

Det ser väl inte sådär slående bra ut ärligt talat, men visst kan det bli bra. Kommer till våren i Japan, senare i väst.

Chibi-Robo har aldrig varit överdrivet stort här, och Chibi-Robo! Photo Finder till Nintendo 3DS kommer inte ändra på det. Det handlar om att hitta objekten som dyker upp i spelen i den riktiga världen, fota dem, och vips så har du dem i spelet. Här är i alla fall trailern.

Mario Kart 8, även det till Wii U, ser desto bättre ut. Eller rättare sagt, det ser ut precis som jag förväntar mig ett Mario Kart i HD, vilket förvisso är allt som behövs.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze kommer den 21 februari till Wii U och fick också en trailer. Det ser, föga förvånande, ut som Donkey Kong Country i HD…

Slutligen, mest efterlängtat hos undertecknad, finner vi Yoshi’s New Island till Nintendo 3DS. Jag låter trailern tala för sig själv.

Låt oss hoppas att Yoshi’s New Island inte blir barnifierat som Yoshi’s Story (till Nintendo 64), utan är mer i stil med originalet till Super NES. Jag tror på det senare, för jag är en naiv jävel.

En stark Nintendo Direct, med en del mindre nyheter utöver dessa. Du kan se Nintendo Direct i sin helhet här nedan.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0