Sparfiler som de borde vara

Thord D. Hedengren
Artiklar

1355783084Jag har köpt mig en iPad mini, till. Den här har dock LTE, och eftersom jag är ute och flänger en del så föredrar jag det. Då händer det också att jag spelar ett och annat spel, som exempelvis härliga Spellsword (gratis, universal). Det är ett rätt svårt spel så visst vill jag ha min sparfil. Samtidigt så föredrar jag att börja om från början varje gång jag köper en iPryl (eller en dator för den delen). Det blir lite städning kan man säga, endast det mest nödvändiga får följa med.

Sparfiler är rätt nödvändiga, därför börjar det närmast bli ett krav för mig att spel jag spelar har stöd för iCloud. Ett knapptryck, sedan var Spellsword på samma plats som jag lämnade det. Som det borde vara.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0