Spelbloggen slår tillbaka

Rickard Olsson
Artiklar

inyourface
“Ingenting försvinner, allt finns kvar” och “goda ting kommer alltid tillbaka” är två ordspråk att begrunda nu när Spelbloggen redux, deux, 2.0 eller vad du än vill kalla den åter gör entré på bloggscenen. Vi kallar den för Spelbloggen, så som det alltid varit. Men trots att vi nu är tillbaka i ett liknande format kommer det inte helt utan förändringar.

Nya Spelbloggen är rakare, hårdare och mer intressant. Enligt oss själva då, så klart. Finner vi något intressant så skriver vi om det, punkt slut. Det blir inte alltid så mycket, men desto mer koncentrerat. Släppdatumet för My Little Pony 3½ hittar ni alltså någon annanstans medan tipset om Black Mesa har en given plats på löpet.

Bakom Spelbloggen står i vanlig ordning TDH och Rickard med återkommande hjälp från trogna skribenter, gästbloggare samt den för tillfället saknade triadmedlemmen Malin. Vår förhoppning är inte att bli störst (även om vi redan är bäst och vackrast) utan att bara ha så roligt vi kan, och vi hoppas även ni, kära läsare, kommer att finna någon sorts glädje här under den kommande tiden.

Väl mött! Igen.

Pressmeddelande: Spelbloggen återuppstår

2012-09-17, fritt för publicering

Thord Daniel Hedengren och Rickard Olsson, tillsammans med tillfälligt borttappade Malin Jonsson, hälsar dig välkommen tillbaka till Spelbloggen (https://Spelbloggen.se). Efter ett inspirerande uppehåll gör vi comeback och räknar med en härlig tid framöver. Naturligtvis lever Nutopia (http://nutopia.se) vidare som vanligt.

”Det gick helt enkelt inte, vi kände att vi behövde mer utrymme för att prata om spelbranschen än vad Nutopia kunde erbjuda, så det blev en rak hård spelblogg, igen”, säger TDH.

Rickard tillägger: ”Varför förneka det man ändå alltid återkommer till? Spel är och förblir en oerhört stor del av mitt liv, så att sparka igång Spelbloggen igen var inget vidare svårt val. Kör för fa-an!”

För frågor, funderingar och kontaktinformation, hör av dig till hej@spelbloggen.se.

Pressmeddelanden skickas med fördel till pr@spelbloggen.se, och recensionskod till samma adress, eller till:

Spelbloggen, ℅ Rickard Olsson
Kustroddaregatan 1E
414 51 Göteborg
SWEDEN

Och förstås, besök Spelbloggen, på: https://Spelbloggen.se

Vi syns och hörs!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0