Spelet som kommer få mig att köpa en Nintendo 3DS XL

0
(0)

Jag tror jag är sjuk, har en hjärnskada, eller kanske är jag bara lite efterbliven. Det måste ju ändå vara något sådant eftersom jag överväger att köpa en 3DS XL, enbart för Animal Crossing 3DS. Då har jag redan en 3DS, och äger alla Animal Crossing-spel bortsett Nintendo 64.

Men trailern! Sju minuter myspys, som förvisso ser ut precis som det gjorde till DS:en här eftersom 3D-effekterna inte fungerar något vidare i 2D.

Ångest. Och pepp. Men ångest. Usch.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se