Artiklar

Star Wars: Battle Pod för hemmabruk – börja spara

Publicerad:

Skrivet av Rickard Olsson

Verifierat av: Max L

Namco Bandai har nyligen utannonserat arkadkabinettet Star Wars: Battle Pod för hemmet. Ditt hem. Om du är rik nog eller lever på nudlar i ett par hundra tusen år. Kabinettet ska enligt Namco Bandai gå att beställa den 18 juni till priset av $35 000. Då ingår inte frakt eller uppsättningskostnader.

Spelbloggen gissar att paketet faller under skrymmande post.

Men för den som verkligen inte har något emot nudlar så finns det även en Premium Edition. En version som självklart måste vara snuskigt mycket dyrare, men också häftigare!

Premium Edition kommer med lädersäte som rör sig efter spelets händelser, produktens serienummer samt köparens namn ingraverat och en specialinbunden manual, bland annat. Ditt eget namn kommer även att stå med i eftertexterna (bara en sån sak…). Dessutom kommer den i två olika utföranden. Antingen med design inspirerad av rebellerna eller Darth Vader. För denna oundvikligt nödvändiga lyx får man snällt hosta upp $100 000. Men vad är väl den summan mot upplevelsen man får?

Ta dig en titt på videon nedan, för det här är vad du kan syssla med varje dag före frukost för resten av ditt liv. Mot en liten avgift, förstås.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0