Spelbloggen

Etikett: Animal Crossing

Spelbloggens förväntningar på spelåret 2018

Det har varit ett händelserikt år för oss som följer spelbranschen. Nintendo gav svar på tal till alla som tvivlade på spelföretagets framtid i hårdvarumarknaden med en av tidernas snabbast säljande konsoler, och två av tidernas snabbast säljande spel: The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey.

👉 Läs vidare

Spellistan för dig som vill peppa Halloween

Inför varje jul försöker jag intala mig själv att det visst finns något sevärt i Jingle All the Way, och inför varje Halloween tittar jag på The Nightmare Before Christmas både en,

👉 Läs vidare

Nintendo 64 fyller 20 år i dag

Jag köpte min Nintendo 64 tillsammans med en granne. Vi var båda fattigt, men galet sugna på konsolen, så det var enda sättet. Varannan vecka hade jag Nintendo 64:an hemma hos mig, tills vi inte orkade längre och det köptes en till.

👉 Läs vidare

Hur bra är Animal Crossing: New Leaf?

Hur bra är Animal Crossing: New Leaf, ute nu till Nintendo 3DS? Det är frågan som ska svaras på i en recension, och även om vi inte tror på riktigt så snäva mallar här på Spelbloggen så är det inte utan att önskemålet om just ett dylikt svar finns.

👉 Läs vidare

Animal Crossing: New Leaf närmar sig

Och där började Animal Crossing: New Leaf-hajpen infinna sig. Släpps till Nintendo 3DS den 14 juni, liksom 3DS-paketet med spelet förinstallerat ovan. Låt oss hoppas att jag kan låta bli att köpa ytterligare en 3DS-enhet bara…

👉 Läs vidare