Spelbloggen

Etikett: Bethesda

Bethesda släpper Doom-klassikerna, kräver Bethesda.net-konto

Åh, Bethesda. Det är inte så svårt att inte vara ondskefull, men ni verkar ha lite svårt att låta bli.

Bra sak: Doom, Doom II samt Doom 3 är släppta till PS4,

👉 Läs vidare

Bethesda börjar skicka Fallout 76-väskor

Kommer ni ihåg den där hemska bagen som Bethesda skickade med specialversionen av Fallout 76? Det gick ju inte så bra med det där, och de lovade att ta fram nya varianter.

👉 Läs vidare

E3: Nintendo, Bethesda, Ubisoft och mängder av PC-spel

E3 börjar så smått lida mot sitt slut för i år, men vi har fortfarande Nintendos nyheter att se fram emot när deras Direct-sändning börjar ikväll, 18:00. Du ser den här ovan.

För er som missade tidigare presskonferenser så kan ni se dem på följande platser:

Microsofts konferens samt EA Play hittar ni i tidigare poster här på Spelbloggen.

Bethesda ger inte upp Fallout 76 riktigt än. Här är deras kommande planer för spelet i år.

Bethesda försöker göra Fallout 76-spelarna lite mer vänligt inställda genom att ge bort Fallout Classic Collection (alltså Fallout, Fallout 2, och Fallout Tactics) till alla som loggar in på Fallout 76 över jul och nyår. Fallout Classic Collection ges bort till PC, men det spelar ingen roll vilket format du loggar in med. Och ja, självfallet klagar konsolspelarna på detta eftersom du faktiskt behöver en PC för att spela de gamla spelen.

Bethesda kryper till korset och skickar ut tygväskor

Efter uppståndelsen kring canvasgate var turerna många. Bethesda hade inte råd att göra tygväskor, något som sedan ändrades till att det inte gick att få tag på material i tillräckligt stor utsträckning.

👉 Läs vidare

Bethesda och Fallout 76 fortsätter att irritera fansen

Fallout 76 har inte haft den bästa av lanseringar. Buggar, trasiga servrar, för lite innehåll och annan kritik har kantat dagarna sedan release, och en sökning efter detta på exempelvis YouTube visar lika delar komik som tragedi.

👉 Läs vidare

Se de stora presskonferenserna från E3 igen

Missade du någon presskonferens från E3 i år? Det är ju inte helt otänkbart nu när det är Fotbolls-EM och i vanlig ordning e-sport med mängder av bra Counter-Strike titt som tätt. Passa då på att se allt för första gången,

👉 Läs vidare

Kan du spela Doom?

Doom närmar sig med stormsteg, för redan nu på fredag, den 13:e, är det dags att återbesöka Id Softwares helvete i knähöjd. Men om du tillhör PC-spelarna, så kanske du undrar vad spelet egentligen kräver av din burk.

👉 Läs vidare