Spelbloggen

Etikett: remake

Unreal PT är en remake av Silent Hills-demot P.T.

Silent Hills-demot P.T. kan inte laddas ner om du inte redan har det i ditt digitala PSN-bibliotek, men nu kan du spela en remake gjord i Unreal. Knip på itch.io, och läs utvecklaren Radius Gordellos noteringar kring vad som inte är med, samt hur det är gjort, om du är nyfiken.

Om The Legend of Zelda: Ocarina of Time gjordes i dag

CryZENx håller på att återskapa klassikern The Legend of Zelda: Ocarina of Time i Unreal Engine 4. Det ser rätt bra ut, och du kan ladda ner och testa själv, om du vill. Gör det innan Nintendo stänger ner det här projektet…

Resident Evil 2: Remake kan bli verklighet

Fansen kräver, och Capcom lyssnar. Kanske. Under en väldigt lång tid har en omgjord, mer tillputsad och högupplöst version av Resident Evil 2 legat högt upp på många spelares listor, men hittills är det bara Resident Evil 1 och 4 som fått denna behandling,

👉 Läs vidare

E3: Sony realiserar våra drömmar

Har du märkt att E3 är i full gång? Ja, jag misstänkte väl det. Microsoft höll låda lite tidigare, och nyligen var det även dags för Sony att gotta sig i rampljuset under någon dryg timme eller så.

👉 Läs vidare

Flashback-remake på ingång

Klassikern Flashback kommer tillbaka, först till Xbox 360 som en del av Summer of Xbox Live Arcade-kampanjen, men sedan även till PlayStation 3 (via PSN) och PC. Trailern ser stabbig ut, men så får vi inte se något direkt av spelet heller.

👉 Läs vidare