Spelbloggen

Etikett: Resident Evil 2

För inte så länge sedan skrev vi om en mod till remaken av Resident Evil 2 där den ständigt påfrestande Mr. X byttes ut mot tåget Thomas. Men skulle det vara så att du även har tågfobi så kanske följande mod som tar bort Mr. X från spelet helt och hållet kan vara något. Och den påverkar ej spelet i övrigt. Bra, va?

Resident Evil 2 i Lego

Talang råder det minsann ingen brist på i den här tolkningen av Resident Evil 2. I Lego. Fantastiskt!

Shenmue 3 mest efterlängtat 2019

Shenmue 3 är det mest efterlängtade spelet för i år. 2019, alltså. Åtminstone om man får tro IGN Japan, vars redaktion röstat fram titeln till förstaplatsen. En lista som även innehåller spel som Resident Evil 2, Anthem och Rage 2(!). Se hela topp 20-listan i klippet ovan, eller i listform här.

Resident Evil 2: Remake kan bli verklighet

Fansen kräver, och Capcom lyssnar. Kanske. Under en väldigt lång tid har en omgjord, mer tillputsad och högupplöst version av Resident Evil 2 legat högt upp på många spelares listor, men hittills är det bara Resident Evil 1 och 4 som fått denna behandling,

👉 Läs vidare

Fansen uppgraderar Resident Evil 2

Första Resident Evil-spelet fick en remake, och samma behandling väntar nu även Resident Evil 0. Därtill ska vi inte glömma att även Resident Evil 4 putsades till i HD. Men spelet de flesta av oss väntar på är ju faktiskt Resident Evil 2.

👉 Läs vidare

Capcom vill modernisera Resident Evil 1-3 till PC

Capcom fick nyligen en fråga på företagets forum av en användare som undrade ifall det fanns planer på att släppa de äldre Resident Evil-spelen till PC på nytt. Och då via Steam med stöd för nyare operativsystem och sådant.

👉 Läs vidare