Spelbloggen

Tagg: Super Smash Bros. Ultimate

Stuntmän tolkar Super Smash Bros.

Underbart!

Sådan är skillnaden mellan Super Smash Bros. på Wii U och Switch

Tycker du att Super Smash Bros. Ultimate till Switch ser likadant ut som föregångaren till Wii U? Eller är du ”blown away” av hur mycket snyggare det är? Oavsett vad du minns eller tycker så jämförs båda versionerna i videon ovan.

Spela Super Smash Bros. Ultimate med GameCube-kontroll, och här är den förlorade manualen

8BitDo gör härliga handkontroller och tillbehör. Det senaste är en adapter som gör att du kan koppla GameCube-kontroller till din Switch, vilket förstås är ypperligt lämpat för kommande Super Smash Bros. Ultimate.

👉 Läs vidare

Alla slagskämpar i Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate släpps till Switch den 7 december, vilket gör det fullt naturligt att lista varenda slagskämpe som gör upp om… ja, vad de nu gör upp i den här maskotfajtern.

👉 Läs vidare

Super Smash Bros. Ultimate är inte bara väl förhandsbokat, det har även läckt och redan nu hittat ut på webben i och under mindre tillåtna former. Sajten Eurogamer rapporterar att Nintendo spenderat hela helgen med att försöka ta ned så mycket spritt material som möjligt, och att diverse personer laddat upp och streamat innehåll, även slutet i World of Light-kampanjen, via YouTube och Twitch. De har också grävt i datan och plockat fram och spridit information om ännu ej utannonserade lägen, detaljerat alla Spirits, hur man låser upp karaktärer och timtal av ny musik. Super Smash Bros. Ultimate släpps officiellt den 7 december.

Super Smash Bros. Ultimate är inte bara efterlängtat, det är också det mest förhandsbokade digitala spelet till Switch, och det mest förhandsbokade i Smash Bros-serien. Lovande, precis som överblicksvideon vi postade tidigare.

Sju minuter om allt i Super Smash Bros. Ultimate

Det är svårt att inte bli peppad på Super Smash Bros. Ultimate efter att ha sett den här översiktstrailern. Kanske blir det här Smash Bros.-spelet som griper tag i min samlarnoja på samma sätt som GameCube-liret gjorde? Vi får se den 7 december, då släpps Super Smash Bros. Ultimate till Switch.

Super Smash Bros. Ultimate’s DLC line-up is now complete. This time the selection was made entirely by Nintendo. I decide if we can create a fighter based on their selection, then come up with the plan.

Masahiro Sakurai skräder inte orden, och de rabiata Smash-fansen får leva med det.