The Last Guardian

Publicerad:

Skrivet av:Rickard Olsson

Verifierat av

Max L

2007 började utvecklingen. 2009 utannonserades det. December 2016 släpptes det. The Last Guardian är äntligen här, och det är en upplevelse som sträcker sig långt bortom de sedvanliga adjektiven som makalöst och fantastiskt. Vi får följa med på en pojkes och den fjäderbeklädda, men ack så charmiga, besten Tricos äventyr genom mystiska ruiner i jakt på friheten, och se hur deras band till varandra växer. Det är vackert, gripande och olikt allt annat jag spelat tidigare, och mitt hjärta hinner vrida på sig ett antal varv innan det sparkar bakut under spelets skälvande slutsekvenser. Visst kan jag klaga på teknikaliteter som sladdrig kontroll och stundtals dålig bilduppdatering, men allt sådant är bara ett surr i periferin under min och Tricos tid tillsammans. The Last Guardian är det bästa jag spelat, förlåt, upplevt, någonsin.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0