Artiklar

Välkommen tillbaka till Spelbloggen

Publicerad:

Skrivet av Spelbloggen

Verifierat av: Max L

Det var ett tag sedan vi skrev här. När vi islade Spelbloggen i juni 2014 så kände vi att vi inte kunde göra sajten vi ville – eller behövde – för att göra den föränderliga spelbranschen rätta. Sedan dess har det hänt en hel del, milt uttryckt. Spelbranschen är mer i behov av röster än någonsin tidigare, och där någonstans hittade vi tillbaka till existensberättigandet med den här sajten.

På nya Spelbloggen blir det ingen nyhetspump eller trailerfest. Istället bjuder vi på olika vinklar av spelvärlden, genom att bjuda in fler bloggare, med olika bakgrund, kön, åsikter och insikter. Tanken är att vi tillsammans ska kunna ge en bredare bild av spelvärlden.

Med det sagt så blir det knappast en socialpolitisk spelpamflett av Spelbloggen! Vi gillar spel, så vi tänker skriva om spel. Mest blir det tv- och datorspel, men räkna med att det slinker in en hel del mobila och analoga dylika med. Spel som spel, kul som kul, tänker vi.

Så välkomna tillbaka, hit till Spelbloggen, men också till @sbse på Twitter, och till vårt nyhetsbrev. Vi kör igång först nästa vecka, det här är något av en mjukstart, och vi tänkte ägna den till att bekanta oss med vår nya sajt, samt introducera den till våra bloggare. Mer om dessa senare.

Nu: game on!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0