Artiklar

Voorhees gör Mortal Kombat X lite blodigare, lite bättre

Publicerad:

Skrivet av Rickard Olsson

Verifierat av: Max L

För bara någon vecka sedan kunde ni läsa Spelbloggens svålfeta monsterpost om Mortal Kombat X. Där fick vi bland annat höra lite om spelets nedladdningsbara extramaterial, och karaktären Jason Voorhees som är på gång. ”Voorhees, vem?”, frågar ni er inte alls just nu. För ni vet, alla vet, vem Jason är och vad han går för. Råheten i klippet nedan talar för sig självt. Se på egen risk.

Skämt åsido. Jasons varumärkesskyddade brutalitet vet sällan några gränser, så är det något spel han passar in i perfekt är det Mortal Kombat. Warner Bros. gör därför Mr. Voorhees tillgänglig i Kombat Pack som kan köpas till Mortal Kombat X redan idag. Som enskild DLC släpps han officiellt 12 maj. Ett sniket men ekonomiskt smart drag, för Kombat Pack kostar givetvis mycket mer, och vad gör spelarna då ifall de vill spela som Jason så tidigt som möjligt?

I alla fall. Medan filmklippet ovan var av lite mer parodiskt karaktär så visar denna trailer vad Jason verkligen går för i spelet.

Onödigt brutalt, köttigt och bara för mycket. Precis så jag vill ha det. Jason är sannerligen den krydda som kan få åtminstone mig själv att faktiskt investera i Mortal Kombat X, vilket jag varit tveksam till tidigare. Inte för att jag ogillar serien som sådan, utan snarare för att fajtingspel helt enkelt blir tröttsamma lite för fort. Men när det ser ut så här, så…

Och lite har ju hänt sedan vi kastade sten på Jason i NES-spelet Friday the 13th.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0