Xbox One

Xbox One är den konsol som bär facklan vidare efter Xbox 360 och som är tänkt att ge Microsoft fortsatt spets på spelmarknaden.

226 inlägg

Vad hände med Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass, Microsofts Netflix-motsvarighet med ett bibliotek på över 100 spel, tillkännagavs i slutet av februari och utlovades till "våren 2017". Våren 2017 är snart över. Så var är Xbox Game Pass?

Mina förhoppningar inför E3 2017

Vi är nästan halvvägs in i maj, vilket innebär att bara är lite mer än en månad kvar till årets upplaga av spelbranschens största tillställning.

Året 4K?

Xbox Scorpio kommer, kortfattat och utan teknisk jargong, att vara extremt kraftfull. Och vill man utnyttja all den prestandan så kommer man att behöva en 4K-tv.

Skivor – nej tack

Det är med ytterst få undantag som jag använder mig av skivor och kassetter idag.

Den felfria lanseringen finns inte

Därmed är det självklart att Nintendo också skulle trampa i klaveret på ett eller annat sätt, eller snarare på ett och annat sätt. För det verkar vara mer än ett specifikt problem som drabbat flertalet dag 1-köpare, till deras stora förtret.

Xbox Game Pass har mycket att bevisa

Katalogen byts snarare ut än fylls på. Det innebär att om du ser något du gillar, så kan det vara borta med vinden vid månadsskiftet.

Spelet jag ångrar att jag utelämnade på årets spel-listan

I och med att jag redan hade spenderat över 100 timmar i Titanfalls multiplayer – först på Xbox 360, och sedan på Xbox One – så var det ingen större överraskning att Titanfall 2 föll mig i smaken.

Men jag har ju ingenting att spela

Och så sitter jag där igen, googlar reor, plöjer igenom Steams butik och letar på begagnatmarknader. Hela processen kan snart jämföras med en repig skiva som bara spelar upp samma skit, om och om igen.

Sonys mod-misstag

Det är fortfarande svårt för konsolspelarna att matcha mitt moddade Skyrim, och det har inte ett dugg att göra med “PC Master Race” eller att jag har en övergrym spelburk. Nej, det är moddarnas förtjänst.

Recension: Forza Horizon 3

Ska du satsa på bara ett bilspel i år så kan du med gott samvete välja Forza Horizon 3. En mer heltäckande motorsportstitel vill jag påstå...