Xbox One

Xbox One är den konsol som bär facklan vidare efter Xbox 360 och som är tänkt att ge Microsoft fortsatt spets på spelmarknaden.

220 inlägg

Spelet jag ångrar att jag utelämnade på årets spel-listan

I och med att jag redan hade spenderat över 100 timmar i Titanfalls multiplayer – först på Xbox 360, och sedan på Xbox One – så var det ingen större överraskning att Titanfall 2 föll mig i smaken.

Men jag har ju ingenting att spela

Och så sitter jag där igen, googlar reor, plöjer igenom Steams butik och letar på begagnatmarknader. Hela processen kan snart jämföras med en repig skiva som bara spelar upp samma skit, om och om igen.

Sonys mod-misstag

Det är fortfarande svårt för konsolspelarna att matcha mitt moddade Skyrim, och det har inte ett dugg att göra med “PC Master Race” eller att jag har en övergrym spelburk. Nej, det är moddarnas förtjänst.

Recension: Forza Horizon 3

Ska du satsa på bara ett bilspel i år så kan du med gott samvete välja Forza Horizon 3. En mer heltäckande motorsportstitel vill jag påstå...
Dear Esther var ett av de spel som jag tog 100% av spelets samtliga achievements.

Ett återbesök till Dear Esther

Har du hört talas om Dear Esther? Det är inte så konstigt eftersom det släpptes på PC 2012.

Lanseringstrailer för Gears of War 4

Se den maffiga lanseringstrailern för Gears of War 4 som släpps till Xbox One och Windows 10 den 11 oktober. Kanske lite väl många avslöjanden, kan undertecknad tycka, men riktigt bra för det.

Se mer av Gears of War 4

Microsoft och The Coalition delade nyligen med sig av mer rullande material från Gears of War 4. Undertecknad har inlett media-blackout av spelet, så ni...

Inside och rätt sorts artistklyschor

En ovan känsla, den att till eftertexterna tyst sitta och med ofokuserad blick stirra rakt in i skärmen. Tyvärr extra sällsynt när det gäller tv-spel.

Homefront och GTA i veckans Xbox Deals with Gold

Ny vecka, nya rabatter på Xbox Games Store. Den här veckan kan man bland annat plocka upp Homefront: The Revolution för 390 kr och få 35 procent i rabatt på Grand Theft Auto V, som du verkligen borde ha spelat vid det här laget.

Plattformsspelet Shantae ser kul ut

Shantae: Half-Genie Hero är ett crowdfundat plattformsspel, och det ser riktigt kul ut. Jag är inte lika säker på musiken dock, vad tycker ni?