Xbox One

Xbox One är den konsol som bär facklan vidare efter Xbox 360 och som är tänkt att ge Microsoft fortsatt spets på spelmarknaden.

232 inlägg

Inför den andra hälften av spelåret 2017

Sommarens låga tempo är tillfälligt. I augusti går vi in i en sensommar och höst lika späckad av spännande spel- och hårdvarusläpp som våren har varit.

Konsolräddande spel

The Last Guardian har på egen hand fått mig att köpa en PS4:a, och samtidigt sett till att jag aldrig kan göra mig av med den. En systemräddare, helt enkelt.

Spelbloggen sammanfattar E3 2017

Spelbloggarna tittar tillbaka på årets E3 i Los Angeles och delar ut ris, ros och årets frågetecken till allt från Ubisofts presskonferens till Metroid Prime 4 och Super Mario Odyssey.

Microsofts 499 dollar-satsning i konsolkriget

Det jag ville ha på presskonferensen var spel. Många spel. Stora spel. Snygga spel. Spel som får mig att vilja köpa ett Xbox One X.

Första intrycken av Xbox Game Pass

Jag ska börja den här artikeln med ett erkännande: Fram tills för ungefär en vecka sedan hade jag aldrig spelat Brothers.

Play Anywhere håller på att pensionera min Xbox

Varför ska jag masa mig till teven en spelkväll när 90% av de titlar jag och bekanta spelar ändå huserar på PC och Windows 10? Make that 100% numera.

Vad hände med Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass, Microsofts Netflix-motsvarighet med ett bibliotek på över 100 spel, tillkännagavs i slutet av februari och utlovades till "våren 2017". Våren 2017 är snart över. Så var är Xbox Game Pass?

Mina förhoppningar inför E3 2017

Vi är nästan halvvägs in i maj, vilket innebär att bara är lite mer än en månad kvar till årets upplaga av spelbranschens största tillställning.

Året 4K?

Xbox Scorpio kommer, kortfattat och utan teknisk jargong, att vara extremt kraftfull. Och vill man utnyttja all den prestandan så kommer man att behöva en 4K-tv.

Skivor – nej tack

Det är med ytterst få undantag som jag använder mig av skivor och kassetter idag.