Assassin’s Creed gör rätt för sig med Evie Frye

Assassin's Creed: SyndicatePlayStation 4WindowsXbox One

0
(0)

”For every mission, there is a right way and a wrong way. Barging thoughtlessly into combat is, more often than not, the latter.”

―Evie Frye

Strax innan sommaren önskade jag att Evie skulle bli mer än ett alibi. Allt jag önskar kan jag få just idag, här och nu, när Evie är en spelbar karaktär. Hon är inte exklusiv huvudrollsinnehavare, hennes staty är inte med i någon av samlarutgåvorna och hon är inte den som får fronta majoriteten av reklamen för Assassin’s Creed: Syndicate. Men hon är allt jag får av min enkla önskan och jag tackar och tar emot.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Allmänt

Om oss

Annonsering

Kontakt

iCyber AB

Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm

hej(a)spelbloggen.se