Artiklar

Dragon Age III är tredje delen i spelserien jag aldrig spelat

Publicerad:

Skrivet av Thord D. Hedengren

Verifierat av: Max L

20120918-124647.jpgBioware utannonserar Dragon Age III: Inquisition på sin DA-blogg, och berättar mer om varifrån spelet och spelserien kommer, än något om det faktiska spelet. För mig är det mer intressant än själva spelet, för jag har ännu inte mäktat med mer än ett par timmar av ettan, Dragon Age: Origins. Tvåan har jag av naturliga skäl inte ens rört.

Det är lustigt hur vissa spelserier, som egentligen borde vara helt rätt, inte fastnar. Jag köpte förvisso tvåan för femtiolappen till PC nyligen, men frågan är om jag över huvud taget kommer installera spelet? Kanske är det för att Dragon Age känns väldigt tonårsfantasy, eller så är det för att jag tycker att Bioware är tramsigt överskattade som utvecklare?

Jag vet inte, men bloggposten var läsvärd i alla fall.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0