Fallout 4 får mer DLC och VR-version

När Bethesda höjde priset på Fallout 4:s season pass för några månader sedan lovade företaget också att spelet skulle få fler nedladdningsbara tillägg än tidigare utlovat. Under nattens E3-presskonferens avslöjade Bethesda vilken DLC vi kan vänta oss.

Det första tillägget, Contraptions Workshop, släpps redan nästa vecka och kommer att utöka workshop-funktionerna med hissar, sorteringsmaskiner, löpande band och andra byggblock som kommer att göra det möjligt att skapa mer involverade konstruktioner än tidigare. Det följs av Vault-tec Workshop-tillägget i juli som kommer att låta spelare bygga egna skyddsrum.

Det tredje och största tillägget heter Nuka-World, och kommer att introducera en nöjespark till spelvärlden. Det innehåller både nya uppdrag och nya workshop-möjligheter, och släpps i augusti. Av allt att döma kommer det att bli det sista nedladdningsbara tillägget till Fallout 4, men spelare kommer fortfarande att kunna se fram emot en Virtual Reality-version av spelet som ska släppas till HTC Vive under nästa år.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se