Artiklar

Här är bästa Black Friday-spelerbjudandena

Publicerad:

Skrivet av Anders Norén

Verifierat av: Max L

Idag är det Black Friday, shoppingens stora högtidsdag, och det verkar som att den slutligen har slagit igenom på allvar hos de svenska butikerna. Oavsett om du planerar att lägga spel under granen eller själv vill ha något nytt att spela i vintermörkret så finns det enormt många billiga spel att välja på i svenska butiker just nu. Vi har samlat några av guldkornen nedan.

 • Microsoft kör en rejäl Black Friday-rea på Xbox Games Store. Mellan Xbox 360 och Xbox One finns det flera hundra rabatterade produkter. Det är alldeles för mycket att ta med hela listan här – den hittar du hos Major Nelson – men bland guldkornen finns Arkham Knight, Battlefield-spelen, Dishonored: Definitive Edition, Destiny: The Taken King, Mad Max och The Witcher 3.
 • PlayStation vill förstås inte vara sämre, och hos dem kan du nu köpa bland annat Assassin’s Creed: Syndicate, Telltale-äventyrsspel, Mortal Kombat X, Grand Theft Auto V och Elder Scrolls: Tamriel Unlimited till kraftigt reducerade priser. Hela listan finns på PlayStation Blog Europe.
 • Ingen bräcker dock Steam när det gäller digitala jättereor, och de kör dagliga deals hela vägen till den 1 december. Idag har de bland annat 10 procent rea på hela Just Cause-serien, vilket inkluderar förbokningar av Just Cause 3 som släpps på tisdag. Borderlands-serien, Saints Row-serien och Wolfenstein-serien har också upp till 85% rabatt.
 • CDON har Dragon Age: Inquisition till PlayStation 4 för 199 kr. Det bör hålla dig sysselsatt en bit in i nya året.
 • Hos dem hittar du också ett Xbox One med FIFA 16 för bara 2490 kr.
 • …och Dying Light för 199 kr, både för Xbox One och PlayStation 4.
 • Electroworld har Dishonored: Definitive Edition för bara 99 kr inkl. frakt. Jag spelade sönder Dishonored när det släpptes till Xbox 360 och PlayStation 3, men det börjar kanske bli dags för en genomspelning i högre upplösning.
 • 99 kr är också vad CDON vill ha för Rare Replay just nu (dock exklusive frakt). Slår man ut det på samlingens innehåll blir det sisådär 3 kronor spelet, vilket sounds about right för Perfect Dark Zero men är absurt billigt för underskattade Banjo Kazooie: Nuts and Bolts.
 • Halo 5: Guardians släpptes för bara ett par veckor sedan, men trots det har Inet det till salu för bara 299 kr idag.
 • De säljer också Gears of War: Ultimate Edition för 179 kr. Rickard var inte särskilt imponerad av Gears of Wars HD-behandling i hans recension av spelet, men strax under 200 kr kan det kanske vara värt.
 • Zelda: Triforce Heroes är ett annat av höstens nysläpp som man kan få lite extra billigt idag – 249 kr hos Komplett.se.
 • Zelda: A Link Between Worlds har inte fått en lika kraftig Black Friday-prissänkning, men sedan släppet av Nintendo Selects-versionen tidigare i höst är det riktigt billigt ändå. Du får det för 169 kr hos CDON.
 • Om du inte har något 3DS att spela Zelda-spel på ännu kan du få hem ett Nintendo 3DS XL med Mario and Luigi: Dream Team Bros. och Mario Golf: World Tour från Amazon.co.uk för 99 pund – sisådär 1300 kr plus frakt.
 • Vill man ha något att fördriva timmarna med i vintermörket kanske The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited kan vara något. Thord verkar i alla fall gilla det. CDON tar 199 kr för det just nu, vilket mätt i spel-till-krona förmodligen landar på sisådär en krona per speltimme.

Det är några av de bättre spelfynd som vi har sett idag, men det finns alldeles för många för att alla ska få plats i en artikel. Har vi missat något? Skriv en kommentar så lägger vi till det på listan.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0