Lördagsachievement: On Course

Robert Jonsson
Artiklar

ach_dcc2010 släpptes spelet Doritos Crash Course på XBLA. Det var helt kostnadsfritt att ladda ned och gav dig möjligheten att skrapa ihop 200 gamerscore gratis. Nu finns det inte längre tillgängligt, eftersom det drogs tillbaka tidigare i år då Doritos Crash Course 2 släpptes. Även uppföljaren är gratis och har ännu fler achievements i sig, så ladda hem det idag!

ach_dcc_smallOn Course (10)

Doritos Crash Course 2 är ett spel där du ska ta dig genom hinderbanor med din avatar. Jag gillar greppet att implementera ens egen avatar, för det ger lite mer känsla i spelet och belönar oss som petat lite extra med denne. Banorna är också rätt fyndigt uppbyggda. De kräver både att du lär känna banan och planerar din färdväg samtidigt som dina fingrar måste vara flinka om du ska få bästa möjliga tid då du går i mål.

Du får achievementen On Course för att klara av en typ av bana i spelet utan att dö. Med lite försiktighet får du den utan problem (för mig låstes den upp redan på första banan). Men det är egentligen inte en enskild achievement som jag vill peka ut.

Spelet har 400 gamerscore och det är helt gratis. Att Doritos Crash Course 2 är ett härligt spel att dra igång då du endast har någon kvart över skadar förstås inte. Visserligen kommer du inte att få alla 400 gamerscore om du inte verkligen investerar din tid, men gratis är väl gott?

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0