Lördagsachievement: Perfect Host

Robert Jonsson
Artiklar

ach_me3Mass Effect 3 var den mäktiga avslutningen på rymdeposet om hur Reaper invaderade vårt universum och hur Shepard axlade bördan för att stoppa dem. Även om många fans ogillade slutet, erbjöd Mass Effect 3 en otroligt fanservice som knöt samman trådar från de tidigare spelen. Tidigare i år kom The Citadel, den DLC som avrundade Mass Effect 3 en gång för alla.

ach_me3_smallPerfect Host (10)

Beskrivningen för denna achievment är “Throw a party for your friends” och kräver att du först klarar av huvudberättelsen (som är intressant, men egentligen en parentes för den här achievementen). Efteråt får du tillgång till en stridssimulator och en del hasardspel, men du får framför allt möjlighet till att hålla en fest för dina följeslagare. Du måste samla ihop lite partyprylar och sen välja vilka personer du ska bjuda. Sedan är det bara att sätta igång festen!

Vad som följer är en mängd småscener där du får ta del av välskriven dialog mellan de personer som du spenderat tid tillsammans med under flera spel. I vissa fall får du till och med välja sida i diskussionerna som de håller. Visst låter det på papperet ganska andefattigt att lyssna på en massa dialoger som hålls, men det är Bioware vi snackar om. Det blir aldrig tråkigt. Det är välskrivet och vi har starka emotionella band till dem sedan tidigare, vilket gör detta till en underbar achievement att ta. För oss fans är det bara att luta sig tillbaka och njuta av festen.

Tack Bioware för ett underbart spel och en härlig avslutande DLC!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0