Lördagsachievement: Rangers Lead the Way

Publicerad:

Skrivet av:Robert Jonsson

Verifierat av

Max L

ach_mohFörra gången talade vi om symmetri och jämna siffror, så vad kan vara bättre än att fortsätta med ett ämne på samma tema? Idag spanar vi in Rangers Lead the Way från Medal of Honor som släpptes 2010, ett spel som aldrig blev någon större succé.

ach_moh_smallRangers Lead the Way (15)

Rangers Lead the Way är en sådan achievement som alla kommer att få om de bara orkar att spela igenom spelet. Det är med andra ord inte för dess snillrika design som jag vill nämna den, utan istället för vad den betyder för mig.

När achievementen trillade in i min samling under förra veckan blev min gamrscore 95 000, en rund och fin siffra (vilket ni som läste förra veckans achievement vet hur mycket jag älskar). Det fick mig till skillnad från Vorticough att le. Givetvis har det ingenting med spelet eller dess achievementdesign att göra. Skulle det varit 94 990 som jag fått hade jag mest ryckt på axlarna och fortsatt att spela. Nu ville sig slumpen att jag skulle få le och skapa en liten varm plats i mitt hjärta för en av Medal of Honors achievements.

Achievementen påminde mig dessutom hur nära jag nu är 100 000, bara 5 000 gamerscore kvar. En vecka efter Rangers Lead the Way ligger jag 95 780 så det verkar inte otroligt att jag når den magiska gränsen innan årets slut. Efter en lång achievement-torka börjar jag nu få lite smak på det igen. Tror du att jag når 100K innan årets slut? Tyck till i kommentarerna!

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0