Artiklar

Lördagsachievement: Vigilantism

Publicerad:

Skrivet av Robert Jonsson

Verifierat av: Max L

ach_tmnt
Cowabunga, dudes! Idag ska vi spana in TMNT från 2007, med andra ord ett relativt tidigt spel till Xbox 360. Det är ett lätt spel att samla ihop alla 1000 gamerscore i, så är du en achievementhora som mig är det här ett spel du inte får missa. Kruxet är dock att du verkligen måste ta alla achievements…

ach_tmnt_smallVigilantism (24)

Spelar du igenom TMNT kommer du att få den här achievementen: det är nämligen att klara bana två. Jag har ingenting emot den sortens achievement alls. Tvärtom, du bör få runt 400-500 gamerscore om du klarar ett spel. Det finns dock en sak som är extremt störande med just den här achievementen. Kan du gissa vad? Tänk till en stund och fortsätt sedan läsa texten.

Det finns få saker som stör mig så extremt mycket som när achievementpoängen blir osymmetriska. Eftersom Vigilantism ger dig 24 gamerscore kommer du alltid få dras med en 4 eller 9 på slutet. I och för sig blev det då extra motiverande för mig att få 100% i spelet eftersom jag ville ha ett jämnt och fint nummer på slutet. Alla spel med udda siffror är dock inte så lätta att ta alla achievements i så det känns oerhört frustrerande när det studion bakom spelet sitter och hånler åt en.

Nej, låt oss hålla oss till 5 och 0 på slutet. Allt annat är ett rysligt otyg.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0