Skyrim Special Edition kommer till PC, PS4 och Xbox One

Anders Norén
Artiklar

Under Bethesdas presskonferens på E3 inatt bekräftade företaget ryktena om att en remastered-version av The Elder Scrolls V: Skyrim är på väg. Special Edition-utgåvan kommer att inkludera alla nedladdningsbara tillägg till spelet och – förstås – rejält upphottad grafik, åtminstone om du bara har spelat konsolversionerna.

https://www.youtube.com/watch?v=D_6ADWdRlCA

Special Edition-utgåvan bjuder bland annat på uppdaterade modeller och effekter, dynamic depth of field, volumetric god rays med mera. Du kan hur stor skillnad det gör i gameplay-trailern ovan. Den största nyheten för konsolspelare blir dock att Xbox One- och PlayStation 4-versionerna kommer att inkludera stöd för de moddar som PC-spelare har skapat och spelat sedan Skyrim släpptes för fem år sedan. Precis som i Fallout 4 kan alla moddarna installeras direkt från spelets huvudmeny.

Skyrim Special Edition släpps den 28 oktober 2016 till Xbox One, PlayStation 4 och PC. Inget pris ännu, men om du redan äger Skyrim med tillägg på Steam så kommer du få den nya Special Edition-utgåvan i ditt Steam-bibliotek utan kostnad.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0