Sommarens spelreor

Publicerad:

Skrivet av:Robert Jonsson

Verifierat av

Max L

Sommaren är här och då vet vi alla vad som gäller? Sol och bad? Va? Nej, jag talar förstås om spelreor! Både Microsoft och Sony har en bunt finfina titlar till nedsatta priser. Kan du stå ut med att köpa digitala spel är det dags att använda ditt kreditkort.

Microsoft rear ut en bunt trevliga titlar mellan den 7-13 juli. Ett urval är Titanfall: Deluxe Edition, Dragon Age: Inquistion, Borderlands: The Handsome Collection samt Outlast Bundle of Terror. Det sistnämnda är det som jag själv är mest intresserad av att slå till på. Vill du veta samtliga titlar och prisuppgifter? I så fall finner du det på Microsofts hemsida tillsammans med rean för alla Xbox 360-spel.

Ser vi till Sonys utbud så förnyas det varje vecka under fyra veckors tid. Första veckan tar slut den 8 juli så skynda att fynda där nu! Några riktiga guldklimpar att fånga upp är Child of Light, Rogue Legacy, Grim Fandango Remastered och så förstås även Outlast (det förekommer en del dubletter mellan de olika plattformarna). Samtliga titlar och prisinformation finner du på denna länk.

Så vad är du mest sugen på att införskaffa?

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0