Spelbloggen

Etikett: EA

EA bluffar i utskick om Star Wars: Battlefront II

Strax före jul, den 21 december närmare bestämt, damp det ned ett mejl från Electronic Arts. Pressutskick, reklam och dylikt inkommer mest hela tiden, men denna gång var rubriken ”STAR WARS Battlefront II är ditt”.

👉 Läs vidare

Den obligatoriska E3-cringen

E3 är över för i år, och rent spelmässigt är det inte många minnen jag tar med mig till hösten. Däremot, med riktigt stort D, så uppskattade jag – precis lika mycket som tidigare år –

👉 Läs vidare

Mass Effect-måndag: Framtiden

Tanken var att jag idag skulle beröra en sak som jag tyckte Bioware borde ha gjort i Mass Effect: Andromeda, men vår ärevördiga chefredaktör Thord Daniel Hedengren fick mig på andra tankar.

👉 Läs vidare

Se de stora presskonferenserna från E3 igen

Missade du någon presskonferens från E3 i år? Det är ju inte helt otänkbart nu när det är Fotbolls-EM och i vanlig ordning e-sport med mängder av bra Counter-Strike titt som tätt. Passa då på att se allt för första gången,

👉 Läs vidare

Battlefield 1-trailer får teaser

Det börjar nästan bli lite löjligt, men en kommande trailer för multiplayer-läget i Battlefield 1 har precis fått en teaser. Just det. En trailer för en trailer. Tyck vad du vill, här är den hur som helst.

Spelbloggens intryck av Star Wars: Battlefront

Jag var lite kluven inför Star Wars: Battlefront. Å ena sidan var de tidigare spelen i serien inga jag brytt mig om, vilket också föranledde en ytterst sval hype inför det senaste, men å andra sidan kunde jag inte låta bli att testa.

👉 Läs vidare

Titanfall-beta på ingång – anmäl dig redan idag!

Årets stora actionmonster, Titanfall, släpps till Xbox One och PC den 13 mars, samt Xbox 360 den 27:e samma månad. Men en stängd beta drar igång redan nu på fredag, och du har ytterligare några dagar på dig att anmäla intresse till denna och hoppas på det bästa.

👉 Läs vidare

Online och F2P är EA:s framtid

Förre Xbox-mannen Peter Moore, numera en av Electronic Arts språkrör, har gått in på hur företagets satsningar kommer att se ut i framtiden. Och för den delen även redan idag. Offline är ett minne blott,

👉 Läs vidare

Här är tiderna för E3 2013

KLISTRAD: Electronic Entertainment Expo, mer känt som E3, slår idag upp dörrarna och hela världen skakar av spänd förväntan. Eller inte. Men för oss som har minsta intresse för spel kan det vara värt att följa,

👉 Läs vidare

EA tar Frostbite till mobil

En version av grafikmotorn Frostbite, som bland annat används i Battlefield 3, hittar till de mobila formaten under namnet Frostbite Go.

EA has published a website for its Frostbite graphical engine,

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2