Spelbloggen

Etikett: Final Fantasy VII

Tokhyllade Final Fantasy VII har släppts till iOS (universal, kostar 149 kr). Det verkar vara Windows-versionen som portats, och ja – det finns stöd för MFi-handkontroller. Är sjuan för nytt för dig så laddar du ner Final Fantasy Portal, en nyhetsapp för FF-älskare, för där bjuder Square Enix på Final Fantasy, ettan, gratis till och med den sista augusti. Flott värre.

E3: Sony realiserar våra drömmar

Har du märkt att E3 är i full gång? Ja, jag misstänkte väl det. Microsoft höll låda lite tidigare, och nyligen var det även dags för Sony att gotta sig i rampljuset under någon dryg timme eller så.

👉 Läs vidare

E3: Remake på Final Fantasy VII utannonserad

Square Enix gjorde Final Fantasy-fansen euforiska med följande trailer, från Sonys E3-presskonferens:

En remake av Final Fantasy VII har varit på många rollspelares önskelista så löjligt länge. PlayStation 4 känns som ett naturligt format för detta,

👉 Läs vidare

Final Fantasy VII i 3D, på riktigt

3D-skrivarnas användningsområden växer. Kanske inte alltid till nytta, men definitivt till nöje. De här polygonperfekta karaktärerna från Final Fantasy VII kan beställas på Shapeways där varje figur kan kosta upp till närmare $20.

👉 Läs vidare

Final Fantasy VII på Steam

Square Enix odödliga rollspel Final Fantasy VII finns nu att köpa på Steam, och inte bara via Square Enix egna onlineaffär som tidigare. Den som är sugen får snällt punga ut med €12.99,

👉 Läs vidare