Artiklar

Warner Bros. erbjuder återbetalning för Batman: Arkham Knight på PC

Publicerad:

Skrivet av Anders Norén

Verifierat av: Max L

Förra veckan återlanserades Batman: Arkham Knight på PC efter ett fyra månader långt försäljningsstopp under vilket Warner Bros. försökte åtgärda de många buggar och prestandaproblem som plågade PC-versionen vid släppet i juni. Det verkar dock som att fyra månader inte var tillräckligt.

I fredags publicerade Digital Foundry en analys som visade att PC-versionen fortfarande leder av omfattande prestandaproblem. Många buggar har fixats och bildskärmsuppdateringen har förbättrats i vissa situationer, men det krävs fortfarande en oerhört kraftfull maskin för att spela PC-versionen utan lagg. Digital Foundry beskriver det som ”one of the most disappointing PC versions we’ve played” – den uppdaterade versionen, alltså.

Många av dem som har köpt den uppdaterade versionen på Steam är missnöjda, och nu gör Warner Bros ett sista försök att reparera raserade broar. Om du har köpt PC-versionen av Batman: Arkham Knight kan du nu få en full återbetalning – oavsett när du köpte det eller hur länge du har spelat det. Det är lätt att tolka återbetalningen som Warner Bros. sätt att köpa sig fria från framtida ansvar för PC-versionen, men företaget lovar att de kommer att fortsätta släppa patchar för de spelare som väljer att inte lämna tillbaka spelet. Räkna dock inte med att alla problemen i PC-versionen kommer att åtgärdas:

”For those of you that hold onto the game, we are going to continue to address the issues that we can fix and talk to you about the issues that we cannot fix.”

Batman: Arkham Knight-dramat fortsätter oförhindrat. Erbjudandet om återbetalning gäller till årsskiftet.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0