Welcome Amiibo – Animal Crossing: New Leaf

Vanligtvis brukar jag vara svårflörtad vad gäller expansioner och nedladdningsbart material så jag är förvånad över att jag gillar Welcome Amiibo så pass mycket. Som namnet avslöjar tar Amiibo större plats i New Leaf men det går absolut att få glädje av uppdateringen utan Amiibo. Om du är en manisk prylsamlare (som jag) kommer du att älska campingplatsens besökare som låter dig beställa nytt pynt till ditt hem. Om du har svårt för att slänga saker (som jag) kommer du att älska det utvidgade lagerutrymmet. Om du gillar att-göra-listor (inte jag) kommer du att älska de dagliga uppdragen. Welcome Amiibo är dessutom gratis så det är hög tid att återvända till borgmästarstolen om det var ett tag sedan sist du var där.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Spelbloggen.se

Spelbloggen.se är en webbplats som recenserar och skriver om datorspel!

Innehåll & Allmänt

Spelbloggarna

Annonsering

Webbplatskarta

Om oss

Kontakt

iCyber AB

Vanadisvägen 24 113 46 Stockholm
hej(a)spelbloggen.se