Artiklar

Du finner inget fyndigt här

Publicerad:

Skrivet av Robert Jonsson

Verifierat av: Max L

Här skulle det funnits en fyndig krönika med någon form av poäng. Det gör det inte. Om du letar efter något sådant bör du läsa imorgon då Anders har något vist att säga. Han brukar säga kloka saker. Just nu är mitt sinne dessvärre tom på vettiga idéer att skriva om.

Idag dör nämligen min Xbox One – eller mördas är nog rätt ord. Då kvällsmörkret sänker sig över min lägenhet får den några timmar i ensamhet innan jag kliver innanför dörren och går fram till den. Den får några sekunder av falsk glädje då jag startar upp den som vanligt, men då jag glider in i inställningarna och väljer fabriksåterställning kommer den att ana att något är fel. Hjälplöst får den bevittna alla samlade uppdateringar, sparfiler, spel och minnen raderas, men utan att kunna göra något för att förhindra det. Den kan bara acceptera sitt öde. Därefter rycker jag ur de livsuppehållande sladdarna till konsolen.

RIP Xbox One.

Skälet till att min Xbox One dör är förstås inte att jag är missnöjd med den, nej tvärtom. På tisdagen släpps nämligen Xbox One X och som jag skrivit tidigare ska den bli min. Jag är med ombord på hypetåget från start. Det kommer att bli fantastiskt spännande att få testa hur den känns och ser ut. Just den längtan efter att tisdagen ska vara här är vad som helt upptar mitt sinne just nu.

Det är därför som ni inte får någon vettig krönika idag från mig. Återkom nästa måndag då jag delar med mig av mina första intryck om Xbox One X. Då får ni en härligt matig krönika!

Eller så läser ni Anders text imorgon förstås.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0