Life is Strange: Before the Storm – Episode 2

Robert Jonsson
Recensioner

Den andra episoden av Life is Strange: Before the Storm må börja lite trevande, men det är aldrig så att jag behöver oroa mig. I samma stund som Chloes öde i Blackwell Academy är förseglat får vi följa med henne på en emotionell resa där hon har sin tonårsrevolt, blir förälskad, fördjupar relationen med sin dealer och deltar i skolpjäsen mot sin vilja. Allt sköts av Deck Nine med en stor fingertoppskänsla som prioriterar det absolut viktigaste: känslorna. Det som verkligen klickar för mig och stundtals får mina ögon att tåras är den fantastiskt vackra relation som målas upp mellan Chloe och Rachel. Jag vet ju hur den kommer att sluta, men det förtar inte en sekund av min njutning.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0