Spelbloggen

Nintendo släpper en ny version av Switch, jämte tidigare utannonserade Switch Lite. Den nya Switch-modellen är identisk med den nuvarande, med skillnaden att batteritiden är uppskattningsvis två timmar längre i bärbart läge. Samma pris, och rullar ut i augusti någon gång, vad det verkar.

Flashback kommer till mobilen

Klassikern Flashback kommer till iOS och Android den 22 juli. Det ser rätt lovande ut, om bara kontrollen är bra nog, men det går visst att spola tillbaka tiden så då har man kanske en chans att klara spelet också…

Dr. Mario Worlds lanseringstrailer

Är du en av de första två miljonerna (!) som har laddat ner Dr. Mario World, det senaste mobilspelet från Nintendo?

Sugen på lite Red Dead Redemption II i lurarna? Soundtracket strömmar nu på såväl Spotify som Apple Music.

Lär dig segla med simulatorn eSail

Genom att använda en simulator kan du lära dig att segla utan att lämna datorn. Den nya simulatorn eSail Sailing Simulator är designad för både teoretisk och praktisk träning.

Många drömmer om att lära sig att segla för att uppleva äventyret i skärgården eller på det öppna havet.

👉 Läs vidare

Här är Switch Lite

Kommer den 20 september, lite mindre, inga Joy-Cons, och kan inte kopplas till teven.

Mike Jolley inredde ett barnrum med Super Mario-tema. Läs hur här.

Grandia remastras, kommer till Switch och PC

Grandia HD Collection kommer till Switch senare i år. Samlingen, som är en HD-remaster, innehåller rollspelsklassikerna Grandia och Grandia II. Det förra har fått en full remaster till HD,

👉 Läs vidare

Så fungerar Dr. Mario World

Dr. Mario World kommer till iOS och Android den 10 juli, och ja, det är free to play och därmed timerstyrt. Lyckligtvis är Nintendo ganska generösa med mobilspelandet, så det kanske inte blir så illa… De är i alla fall väldigt tydliga med hur spelet fungerar i videon ovan.

Det ligger ju lite i namnet kan man tänka, men producent Yoshinori Kitase vill vara övertydlig:

Our goal with this project is to rebuild Final Fantasy 7 for a new era. We’re not making a straight 1:1 copy or a simple remaster of the original game.

Varje episod ska vara omfattande, med mer innehåll, så gissningsvis får vi spela Final Fantasy VII Remake i åratal… Missa inte trailern!

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 194