Spelbloggen

Etikett: Dead Island: Riptide

2013 års 10 bästa spel

Klockorna har ringt in det nya spelåret men det är god ton att summera året som gått innan vi går vidare. Idag summerar Robert 2013 års tio bästa spel och på torsdag summerar vi på Spelbloggen även våra tre bästa spelrelaterade upplevelser.

👉 Läs vidare

Dead Island: Riptides flipperuppdrag sänker skutan

Dead Island: Riptide var inget spel jag direkt suktade efter, men visst fick man upp ögonen för titeln i och med den blodiga byst-kontroversen. Första spelet var mer eller mindre ospelbart till PC.

👉 Läs vidare

Deep Silver förklarar varför Riptide ej släpps till Wii U

Dead Island: Riptide, vars blodiga tuttar orsakade ramaskri, pudlar och hat, är på ingång och satt för release i slutet av april. Men medan PC, PlayStation 3 och Xbox 360 alla får ta del av köttfesten blir Nintendo och Wii U utan.

👉 Läs vidare

Deep Silver ber om ursäkt för blodig tutt-torso

Igår skrev vi några rader om samlarutgåvan av Dead Island: Riptide som gick under namnet Zombie Bait Edition. Den innehöll bland annat en drygt 30 cm hög staty föreställandes en bystig torso som zombier med största sannolikhet ska ha kalasat på.

👉 Läs vidare

Samlarutgåvan du antagligen inte vill ha i hyllan, eller?

Dead Island: Riptide är satt att släppas i mars till Xbox 360, PlayStation 3 och PC, men redan nu kan vi ta del av lite mindre trevliga detaljer kring samlarutgåvan, Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition.

👉 Läs vidare