E3 2017

9 inlägg

Sveket från Ubisoft

Det nya Beyond Good & Evil visade upp en kaxig apa, snygg grafik och en skön stämning. I ärlighetens namn hade trailern nog gjort mig pepp om det hade varit ett annat spel. Här slår det istället helt fel.

Den obligatoriska E3-cringen

E3 har blivit en magnet, fälla, vattenhål eller kalla-det-vad-du-vill för allting fingertoppskänsla inte står för.

Ett E3 i Nintendos tecken

E3 2017 var Nintendos chans att slå en fullträff på volleyn som de la upp när Nintendo Switch lanserades.

Spelbloggen sammanfattar E3 2017

Spelbloggarna tittar tillbaka på årets E3 i Los Angeles och delar ut ris, ros och årets frågetecken till allt från Ubisofts presskonferens till Metroid Prime 4 och Super Mario Odyssey.

Snart är allt som vanligt igen

Spelbranschen är något annat än för tio, tjugo år sedan - så gamla rävar är vi, eller jag i alla fall. Det var mer sug, mer glädje, mer glasklart att det handlade om spel då.

Undermåliga E3

"It's all about the games", säger Sony och Microsoft i stereo, om och om igen. Sedan kör de igång ett till synes aldrig sinande band med trailers, där endast en handfull kan klassas som intressanta, eller någorlunda så.

Microsofts 499 dollar-satsning i konsolkriget

Det jag ville ha på presskonferensen var spel. Många spel. Stora spel. Snygga spel. Spel som får mig att vilja köpa ett Xbox One X.

Vad hände med Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass, Microsofts Netflix-motsvarighet med ett bibliotek på över 100 spel, tillkännagavs i slutet av februari och utlovades till "våren 2017". Våren 2017 är snart över. Så var är Xbox Game Pass?

Mina förhoppningar inför E3 2017

Vi är nästan halvvägs in i maj, vilket innebär att bara är lite mer än en månad kvar till årets upplaga av spelbranschens största tillställning.