Spelbloggen

Etikett: Nintendo Direct

Nattsudda med en Nintendo Direct

Framåt midnatt släpper Nintendo en massa nyheter om årets Switch-spel, med fokus på Pokémon Sword och Pokémon Shield samt Luigi’s Mansion 3. Kolla ovan.

E3: Nintendo, Bethesda, Ubisoft och mängder av PC-spel

E3 börjar så smått lida mot sitt slut för i år, men vi har fortfarande Nintendos nyheter att se fram emot när deras Direct-sändning börjar ikväll, 18:00. Du ser den här ovan.

För er som missade tidigare presskonferenser så kan ni se dem på följande platser:

Microsofts konferens samt EA Play hittar ni i tidigare poster här på Spelbloggen.

Link’s Awakening och mycket mer till Switch

Under gårdagens Nintendo Direct utannonserades en rad olika spel, däribland överraskningen The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Låter det bekant? Så klart! Det är en nytolkning av det klassiska Game Boy-spelet från 1993.

👉 Läs vidare

Ett Nintendo Direct i miniformat

Förra veckans Nintendo Direct var inte riktigt den explosion av nyheter jag hade hoppats på. Så mycket var tydligt redan från videosändningens titel: Nintendo Direct Mini. Nintendo har tidigare använt Mini-monokert till event som är lite kortare och bjuder på lite mindre nyheter,

👉 Läs vidare

Smockat med spel på gårdagens Nintendo Direct

Nintendo höll ett Nintendo Direct igår kl 23:00, svensk tid, och strömmen bjöd på en respektabel mängd nyheter för både Wii U- och 3DS-ägare. Ett nytt Paper Mario och ett nytt Kirby avslöjades,

👉 Läs vidare

Nintendo kommer att sända ett nytt Nintendo Direct imorgon kl 23:00, svensk tid. Livesändningen kommer att fokusera på spel som släpps till Wii U och Nintendo 3DS i sommar, och kommer inte att bjuda på någon information om mobilspel eller framtida konsoler. Releasekalendern för Nintendos plattformar ser ganska tom ut just nu, så det vore trevligt med ett par överraskningar. Du kommer att kunna se sändningen här.

Nintendos första Nintendo Direct sedan Satoru Iwata gick bort kommer att hållas nu på torsdagen den 12 november. Du kommer att kunna se videoströmmen genom den här länken kl 23:00, svensk tid. Nintendo har förvarnat att vi inte ska vänta oss nyheter om mobilspel eller NX, företagets nästa konsol, men det kommer att komma mer information om kommande Wii U- och 3DS-titlar.

Nintendo Direct: Trailers på Hyrule Warriors, Mario Kart 8 och Yoshi’s New Island med mera

Nintendo har kört en Nintendo Direct i dag, och förutom NES Remix, som inte bara visades utan även släpptes på eShop till Wii U, så visades och släpptes ett gäng trailers.

👉 Läs vidare

Dagens Nintendo Direct

Nintendo har hållit en ny Direct-sändning under dagen med alla möjliga Nintendo-nyheter. Missade du spektaklet kan du se det här under. Nu.

👉 Läs vidare

Dagens Nintendo Direct ger oss nytt Zelda, mer Luigi, Pikmin 3 med mera

Nintendo har nyligen hållit en Nintendo Direct-sändning, som kan beskådas här nedan. Där utannonserades bland annat en uppföljare till The Legend of Zelda: A Link to the Past till 3DS, pratades om Luigi-DLC till New Super Mario Bros.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 2