Spelbloggen

Etikett: Nintendo Switch

Bärbar eller dockad till TV:n, Nintendo Switch kan göra både och. Sverigepremiär den 3 mars 2017.

Nintendo släpper en ny version av Switch, jämte tidigare utannonserade Switch Lite. Den nya Switch-modellen är identisk med den nuvarande, med skillnaden att batteritiden är uppskattningsvis två timmar längre i bärbart läge. Samma pris, och rullar ut i augusti någon gång, vad det verkar.

Spela Super Smash Bros. Ultimate med GameCube-kontroll, och här är den förlorade manualen

8BitDo gör härliga handkontroller och tillbehör. Det senaste är en adapter som gör att du kan koppla GameCube-kontroller till din Switch, vilket förstås är ypperligt lämpat för kommande Super Smash Bros. Ultimate.

👉 Läs vidare

Hyllade Firewatch kommer till Switch den 17 december, på eShop. Panic har postat en stämningsfull tweet som bevis på att spelet verkligen existerar. Det känns onekligen som att Switch är rätt plattform för Firewatch.

Ett år med Nintendo Switch

Rubriken är en sanning med modifikation, åtminstone i mitt fall. Nintendo Switch släpptes den 3 mars 2017, vilket betyder att konsolen firade sitt 1-årsjubileum i lördags. Det var dock först den 3 april,

👉 Läs vidare

Ett Nintendo Direct i miniformat

Förra veckans Nintendo Direct var inte riktigt den explosion av nyheter jag hade hoppats på. Så mycket var tydligt redan från videosändningens titel: Nintendo Direct Mini. Nintendo har tidigare använt Mini-monokert till event som är lite kortare och bjuder på lite mindre nyheter,

👉 Läs vidare

Nintendo Switch firar jul

Jag spenderade julen tillsammans med min familj i Åmot, en liten by ett par mil nordväst om Gävle. Tidigare år har jag packat mitt Nintendo 3DS och något nysläppt spel för att fylla stunderna av stilje mellan konversationer med familjen,

👉 Läs vidare

Spelbloggens förväntningar på spelåret 2018

Det har varit ett händelserikt år för oss som följer spelbranschen. Nintendo gav svar på tal till alla som tvivlade på spelföretagets framtid i hårdvarumarknaden med en av tidernas snabbast säljande konsoler, och två av tidernas snabbast säljande spel: The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey.

👉 Läs vidare

Att ha Skyrim i handen

Okej, så The Elder Scrolls V: Skyrim har släppts i en ny version – till Nintendo Switch – och jag har förstås köpt den. Precis som alla andra versioner av Skyrim ska erkännas.

👉 Läs vidare

Med grepp skola komforten komma

Det ska vara original. Inget flum, inget extra!

Detta var länge min ståndpunkt när det kommer till bärbart spelande, något som dragit både smärta och envishet till sin spets. Med original så menar jag att inga tillbehör i form av grepp bör användas till handhållna enheter.

👉 Läs vidare

Nintendos comeback

För ett år och drygt en vecka sedan avslöjade Nintendo sin nästa spelkonsol: Nintendo Switch. Rykten om Nintendos uppföljare till Wii U, om en enhet som skulle vara både stationär och bärbar, hade redan florerat ett tag.

👉 Läs vidare
Äldre Inlägg »
Sida 1 av 5