The Freshman: Book 3

Robert Jonsson
Recensioner

Det stormiga förhållandet med Kaitlyn fortsätter. Jag hjälper henne att testa på många aktiviteter, allt från dans till rollspelande, i jakten på att hon ska hitta något som hon brinner för. Kaitlyn hittar någonting hon brinner för i punkbandet The Gutter Kittens. Det är här som problemen börjar. Bandledaren Natasha verkar avsky mig och ha ett gott öga till min flickvän. Snart ser jag att Kaitlyn blir allt mer besatt av bandet, glömmer bort våra träffar och försöker släta över Natashas snorkighet då jag försöker säga att vi har problem. Plötsligt våndas jag över hur jag ska hantera situationen: Kaitlyn älskar vad hon gör men det skadar vårt förhållande, samtidigt som jag vill förbjuda henne träffa The Gutter Kittens men att det inte är hälsosamt i ett förhållande. Det blir ett ångestframkallande relationsdrama som lyckas spela på hela mitt känsloregister. Jag trodde inte det skulle gå att överträffa The Freshman: Book 2, men det gör det.

Betyg

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0