Spelbloggen

Etikett: GameTunes

GameTunes: Skyrim

Skyrim är ett spel som jag inte riktigt fastnade för, även om det erbjöd väldigt mycket att utforska och roa sig med. Problemet var kanske just för att det fanns för mycket att ägna sig åt och att mycket kändes slentrianmässigt utfört.

👉 Läs vidare

GameTunes: Zelda

I helgen som var besökte violinistartisten Lindsey Stirling Stockholm och uppträdde, så därför tänkte vi idag pigga upp er som missade konserten med ett Zelda-medley av henne. Efter att du sett klippet passar du på att klicka vidare på länken nedan för en bonusvideo.

👉 Läs vidare

GameTunes: Metal Gear Solid

Jag har spelat de två första spelen i Metal Gear Solid-spelen, men det vore en överdrift att säga att jag är ett fan av Hideo Kojimas spelserie. Som med många andra japanska spel är det något i deras sätt att förmedla berättelse och karaktärer på som stör mig.

👉 Läs vidare

GameTunes: Human Revolution

Under de kommande veckorna satsar vi på lite tisdagsunderhållning i form av härliga remix- eller cover-versioner på låtar från spel. Först ut är Deus Ex: Human Revolution.

Denna prequel som släpptes 2011 var ett underbart rollspel som verkligen tillät spelaren att utforska världen och göra sina egna val.

👉 Läs vidare