Spelbloggen

Etikett: SimCity

Här är NES-versionen av SimCity

SimCity till Super NES är något av en klassiker, portat av Maxis med Nintendos guru Shigeru Miyamoto som en del av projektet. Men spelet skulle egentligen komma till NES också, något som aldrig skedde. The Video Game History Foundation har kommit över en protoyp samt skrivit omfattande om spelets historia. Dessutom finns ROM:en på nätet om du vill testa i en emulator.

SimCity snart ute till Mac

Väntan har varit lång för Jesper och Alexander, men den 24 augusti är den över – då kommer nämligen SimCity till Mac. Grattis, eller något sådant.

👉 Läs vidare

SimCity till Mac försenas

Hi, Mayors – today we are announcing that we are moving the release date of the Mac version of SimCity to August. We have made this tough decision because we do not believe it is ready for primetime yet.

👉 Läs vidare

SimCity ska ej spelas offline då det inte matchar EA:s vision

SimCity hade den största lanseringen någonsin för ett SimCity-spel. På flera sätt. Inte bara såldes det 1,1 miljoner exemplar på två veckor, utan det skulle även komma att bli känt som en av de struligaste lanseringarna någonsin.

👉 Läs vidare

GOG kapitaliserar på SimCity-röran

Nya SimCity har släppts, men helt problemfritt har det inte varit. Spelets servrar har krävt underhåll och spelare hade sparkats ut, en start föga värdig något spel över huvud taget. Surt för de flesta som vill spela,

👉 Läs vidare