Vikings on Trampolines: Studsande vikingar på väg till PC och konsoler

Petter Mattsson
Artiklar

Det är inte ett av de historiskt mest korrekta vikingspelen som har släppts – men Vikings on Trampolines ser tveklöst ut att bli ett av de roligaste. Här har vi samlat allt om det nya spelet från skaparna bakom Owlboy.

Studsande vikingar

Gillar du turbulenta co-op-spel, pixelgrafik och vikingar? Perfekt. Tycker du dessutom att plattformsspel gör sig bäst om man får studsa fram genom spelvärlden? Okej, då är Vikings on Trampolines för dig. Det kommande spelet från D-Pad Studio, mest kända för Owlboy, ser nämligen precis lika knasigt ut som det låter. Här möts Bumbibjörnarna, Super Mario Bros, Overcooked och The Lost Vikings i ett äventyr för 4 spelare, som kontrollerar varsin trampolinhoppande viking – antingen i samarbetsläget eller mot varandra. Har du inte en susning om vad vi egentligen pratar om är det enklast om du helt enkelt spanar in trailern nedan.

Kommer snart enligt skaparna

Spelet offentliggjordes så sent som i augusti 2022, men trots det kommer Vikings on Trampolines enligt skaparna att släppas snart. När det är exakt kan vi bara spekulera kring, men lägg till det på din Steam-önskelista redan nu, så kanske tomten gör dig glad den 24 december. Vad det verkar är det dock bara PC-, Xbox One- och PS4-spelare som kommer att kunna spela Vikings on Trampolines, åtminstone i det första skedet. Vi kan dock lätt se att det här spelet hade gjort sig perfekt på Nintendo Switch, och hoppas på att få se en version till Nintendos konsol så snart som möjligt.

Viking on Trampolines: Frågor och svar

Vad är Vikings on Trampolines?

Vikings on Trampolines är ett kommande 2D-plattformsspel från D-Pad Studio. I Vikings on Trampolines kontrollerar 4 spelare kontrollerar varsin viking, och det går att spela antingen i samarbets- eller versusläge.

När släpps Vikings on Trampolines?

Vikings on Trampolines har inget officiellt lanseringsdatum, men skaparna har gått ut med att det kommer att släppas ”snart”.

På vilka plattformar kan jag spela Vikings on Trampolines?

I dagsläget ser det ut som att Vikings on Trampolines kommer att bli tillgängligt för Windows, Xbox One och PS4. Om spelet blir en succé finns det dock inget som säger att det inte kommer att dyka upp på andra plattformar också.

Betyg

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 4